Selecteer een pagina

Werk

Hieronder vind je een aantal recente items uit mijn portfolio. Dit vertelt je wat ik zoal schrijf en voor wie ik schrijf.

Wil je specifiek werk zien?

hubo magazine najaar 2022

In 2022 bestond Hubo 55 jaar. Reden voor een jubileumuitgave van hun tweejaarlijkse magazine. Voor de editie in het najaar bedacht ik de onderwerpen, invalshoeken en schreef ik alle teksten. Daarnaast stuurde ik de fotograaf en de vormgever aan.

cover ondernamen - utrecht - herfst 2022

Ondernamen is een actief platform actief in vijf regio’s in de provincie Utrecht dat ondernemers met elkaar verbindt en hun naamsbekendheid vergroot. Voor Ondernamen Utrecht editie herfst 2022 schreef ik twee artikelen:
Next Kitchen (p. 62) en Van Dijk  (p. 40).

cover blog Tarkett

Tarkett ontwikkelt al 140 jaar vloeren van topkwaliteit die ze verkopen in meer dan honderd landen over de hele wereld. Voor Tarkett schreef ik een aantal blogartikelen, waaronder de ‘School van de toekomst’ en ‘Dit was 2021 voor Tarkett’.

cover hubo magazine voorjaar 2022

Of je het nu zelf doet, samen doet of laat doen: bij de bouwmarkt Hubo bepaal je het zelf. Dit zie je dan ook terug in hun tweejaarlijks magazine, met zowel tips en tricks voor de échte klusser als diensten die de klus voor je uit handen nemen. Voor Hubo verzon ik de onderwerpen en invalshoeken, schreef alle teksten en stuurde de fotograaf en vormgever aan. 

Oost Voor Elkaar - magazinecover

In het najaar van 2022 hielp ik mee aan het wijkmagazine Oost voor elkaar. Een magazine voor inwoners van Utrecht Oost dat we samen maakten met de partners in het Wijkpact. Het thema van dit nummer is Ontmoeten en Samenwerken. Niet toevallig ook twee woorden die dik geschreven staan in de missie van de Wijkcoöperatie. Oost voor elkaar is er van overtuigd dat dit de sleutel is naar meer samenhang en een meer sociale wijk, waar mensen nog meer op elkaar kunnen rekenen en waar het nog prettiger wonen is. Het magazine valt dit najaar bij alle (bijna 14.000) adressen in de wijk op de mat.