Selecteer een pagina

Over een jaar vol nieuwe opdrachten, dingen die ik nooit eerder deed, een verhoging van mijn omzet, meer websitebezoek en een bak aan nieuwe volgers. Oja: en een rete-gave nieuwe baan bij Koninklijke Jaarbeurs.

Ging dan alles goed?

Nee.

Een groot deel ging fout.

Ik verdien nog steeds geen miljoen. Kreeg naast ups ook vele downs. Herstelde van een angststoornis. Ging aan de slag met minder leuke projecten. Vage contacten, mensen die niets meer lieten weten en facturen die te laat of zelfs helemaal niet werden betaald.

Toch kan ik nog lachen.

Omdat ik lol heb, blijf leren, nieuwe dingen doe en nog vol zit met ideeën.

Het gaat mij niet iedere tel om cijfers en omzet. Over views en conversie. Hoeveel likes de wereld mij geeft, hoe tof anderen over mij kletsen of welk ander gefilterd succes ik boek.

Natuurlijk.

Het zou leuk zijn als ik mijn huur op tijd betaal, de verwarming een keer op 22 kan en ik wat anders oplepel dan een magnetronmaaltijd van de Appie.

Maar het gaat mij nog steeds en vooral om één ding:

Voldoening.

Over de ander helpen. Plezier maken. En ook ik maak de wereld graag een stukje beter, mooier en liever.

Het zal je dan ook niet verbazen, maar komend jaar blijf ik dit doen. Je kunt mij opnieuw inzetten voor copy, plus, en dat is nieuw, voor een (semi) professionele website in WordPress én voor korte video’s.

Bel jij mij zomaar even op?

Fijn nieuwjaar.